Ste polnoletni?

Za nakup tega izdelka moraš imeti najmanj 18 let.
Ta spletna stran vsebuje gradivo za odrasle in je primerna samo za osebe, stare 18 let ali več. Kliknite Da samo, če ste stari vsaj 18 let oz. kliknite NE, če ste mlajši od 18 let.
Da Ne

Košarica je prazna.

Vinarija Popov (Tikveš)

Vinarija Popov je družinska klet v osrčju vinske regije Tikveš, ki leži v Severni Makedoniji. Njihova vina zaznamuje čudovito ravnovesje sadnih in cvetličnih arom, kar je značilnost vinskih sort, ki izhajajo iz te regije. Brezhibno negovane trte, odlični podnebni pogoji, poznavanje tradicionalnih in sodobnih tehnologij pridelave vin ustvarjajo vrhunska vina.

Vinarstvo Popov je bilo ustanovljeno leta 2001 s kapaciteto 150.000 litrov in 17 hektarov vinogradov. Danes imajo v lasti 50 hektarjev lastnih s skrbno izbranih in urejenih vinogradov, kjer grozdje zori v idealnih pogojih. Vinarija Popov je v dvajsetih letih zrasla v vinarijo, ki letno prodela 300.000 litrov vina in obenem omogoča vzdrževanje strogega nadzora kakovosti v vseh fazah vinifikacije.

Vina Popov se ponašajo z več zlatimi in srebrnimi medaljami na številnih mednarodnih tekmovanjih. Njihova najbolj cenjena vina več mesecev zorijo v hrastovih sodih s čimer pridobijo na intenzivnosti okusa in vrhunski kakovosti. Enologi vinarije Popov so mojstri zorenja vina v hrastovih sodih.

Prikazovanje 1–15 od 19 rezultatov

Dobrodošli! Sledite nam na Instagramu
X