Ste polnoletni?

Za nakup tega izdelka moraš imeti najmanj 18 let.
Ta spletna stran vsebuje gradivo za odrasle in je primerna samo za osebe, stare 18 let ali več. Kliknite Da samo, če ste stari vsaj 18 let oz. kliknite NE, če ste mlajši od 18 let.
Da Ne

Košarica je prazna.

a

Zgodba

Žar v očeh

Začelo se je v Idriji, mestu, ki se ponaša z največjim rudnikom živega srebra na svetu, čudovitimi čipkami in kulinaričnimi dobrotami. Vse značilnosti te slikovite pokrajine so me globoko zaznamovale.

Kot otrok sem bil kot živo srebro. Stalno v gibanju, neskončni zakaj, nenehno raziskovanje, kaj je za mavrico in sosednjim hribom. Strast do odkrivanja me je vodila v številne dežele. Kot naše idrijske klekljarice sem tudi sam iskal in spletal tisočere niti občutij, spominov, vtisov, vonjav in okusov. Prav vedno in na vseh koncih sveta sem jih našel v vinu. V daleč najboljši šoli Sommelier master so me naučili, da vino nosi popolno paleto čustev. Drznost, umirjenost, prefinjena eleganca, strast, temperament, toplina, sladkoba pa tudi grenkoba in trpkost, vse v popolnem ravnovesju. Požirek Tempranilla, zaprem oči in že sem v španski Riohi. Umirjen, saden Merlot me ponese na desni breg Bordoja. Močen, intenziven, taničen Shiraz in preselim se v avstralski Barossa Vallley. Aromatičen Riesling, Nemčija, tukaj sem.

Prav vsa vina, ki me navdušujejo, bi rad pripeljal in predstavil tudi vam. Naši veliki družini ljubiteljev dobrega želim predstaviti bogastvo vin sveta. Izbrana svetovna vina, ki bodo bogatila naše vinske zbirke ali nam napolnila zbirko spominov.

Na vinsko popotovanje se ne podajam sam. Ponosen sem, da je ob meni moj oče. Prava legenda, motoristični puer aeternus, ki ovinkari samo na cesti, nikoli v življenju. Zanj ne štejejo leta ali kilometri, štejejo ljudje, vsi, ki jih ljubi, velikost srca in širina znanja.

Stopite v stik
Dobrodošli! Sledite nam na Instagramu
X